Stichting

Hart voor Leiderdorp

 
Hart voor Leiderdorp brengt CD uit van Leiderdorps Volkslied

Op vrijdag 6 november 2009 heeft in de kleine trouwzaal van het gemeentehuis van Leiderdorp 
de officiële uitreiking plaatsgevonden van de CD van het Leiderdorps Volkslied. 
Burgemeester Zonnevylle die het initiatief van harte ondersteunde was verheugd dat de CD eindelijk het licht heeft gezien. Veel participanten moesten bijeen gebracht worden om de productie tot stand te brengen maar uiteraard ook de tekst, compositie, opname en techniek vereisten de nodige organisatie onder deskundige leiding van Eric Filemon. Er zijn namelijk nog drie prachtige nummers op de CD geperst en een instrumentale versie van het Leiderdorps Volkslied.  

Voorzitter Ernst Rob wist tijdens zijn toespraak de aanwezigen te overtuigen hoe belangrijk een volkslied voor de eigen gemeente is. Ook suggereerde hij de CD uit te reiken aan bruidsparen en/of nieuwe inwoners.

De bijeenkomst was een bewijs van een prachtig lokaal initiatief dat geinitieerd werd door de Stichting Hart voor Leiderdorp naar een idee van Frans Brocken.
Daarnaast was het een gezellige samenkomst waarbij iedereen opnieuw het enthousiasme etaleerde over het uiteindelijke product. De CD wordt ook te koop aangeboden. 
De CD kost EURO 5,00 en is verkrijgbaar bij RING FOTO en de HEMA in Winkelhof, Leiderdorp.http://www.hartvoorleiderdorp.nl/volkslied.htmlvolkslied.htmlshapeimage_3_link_0